Fra dig til mig

Fortæl mig gerne om din oplevelse af det materiale du finder her på passionforpersonligheder.dk i kommentarfeltet nedenfor eller i en mail til passionforpersonligheder@gmail.com – hvis du har lyst og tid. På den måde kan jeg få et indtryk af hvordan mit materiale virker.

Hvis du bruger afklaringsmaterialet og har prøvet andre tests, guider eller indikatorer, vil en sammenlignende kommentar også gøre en verden til forskel for mine muligheder for at lære og udvikle min formidling.

Har du også lyst til at dele dit resultat af afklaringen – altså din proceskode – med mig, vil det også have stor betydning for mig. Hvilke mentale processer vi foretrækker, betyder alverden for hvordan vi kommunikerer, og jeg er selvfølgelig klar over at min egen mentale profil gør at nogle læsere vil påskønne og andre afvise min måde at formidle på. Det vil være rigtig interessant for mig over tid at se om der er et typologisk mønster i hvem der har glæde af mit arbejde.

Alt i alt bliver jeg meget taknemmelig for alle reaktioner og kommentarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *